Culinair & wijn

Karin en Dik Aarts waren gedurende 25 jaar eigenaar van een tweetal restaurants in Nederland. Begin 2002 besloten zij op wat kleinere schaal verder te gaan en vertrokken samen met hun dochter Marriët naar Frankrijk. Ook zij heeft ondertussen gekozen voor een carrière in de Horeca.
 
Karin’s domein is de keuken en op reservering kookt zij ’s avonds de sterren van de hemel. Specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld glutenvrij, vegetarisch etc. vormen voor haar geen probleem. Op speciaal verzoek, serveren wij Foie gras en truffel, indien voorradig. Dik kiest daarbij passende wijnen en als kenner zal hij u vaak verrassen met zijn keuze. Ook biedt hij u de mogelijkheid om de wijnen per doos te kopen.
In de stijl van “Table d’hôtes” wordt er gezamenlijk gegeten en zijn Karin en Dik ook van de partij.
 
De maaltijd bestaat uit een aperitief, voor –en hoofdgerecht, kaas en dessert en kost € 25 per persoon. In verband met Karins inkoop is reserveren noodzakelijk (op zijn laatst ’s ochtends na het ontbijt). Wilt u de omgeving ook culinair verkennen, dan zullen zij u graag adviseren bij welke collega’s het eveneens goed toeven is.
 
Foto's